Samenwerkingen

Samenwerkingen

 

Wondrous Weddings & Events

Wondrous Weddings & Event organiseert huwelijksfeesten, privéfeesten en kleine business events. Daarnaast hebben ze een nieuw concept genaamd ‘Honeymoon at Home’, waar Bed van Napoleon partner van is.

‘Honeymoon at Home’ is een concept waarbij je als koppel of gezin op vakantie gaat in eigen land met een uitgewerkte pakketformule. ‘Honeymoon’ verwijst dan misschien wel naar huwelijksreis, maar het is ook perfect mogelijk voor koppels die niet getrouwd zijn, al getrouwd zijn of niet willen trouwen. Het doel is om de romantische sfeer die je op de huwelijksreis meemaakt in eigen land te creëren met een leuk programma. Voor meer informatie en de verschillende formules kan je naar website gaan van Wondrous Weddings & Events

#LOKAALSTAATCENTRAAL

Om de lokale handelaars en horeca-uitbaters een hart onder de riem te steken in deze moeilijke periode, lanceert de gemeente Lubbeek het initiatief #lokaalstaatcentraal. Onder deze noemer vallen drie wedstrijden waarmee je lokale waardebonnen kan winnen.

Deelnemen? Klik hier.

WOW ROUTES | Belevingen met voertuigen

Geniet jij van leuke herinneringen ? Het is een eenvoudige vraag, maar als het antwoord  “Ja, natuurlijk ! “ is en als er nu spontaan een glimlach in je opkomt: dan heeft WOW ROUTES je zeker wat te bieden. Die ervaringen waar je gedurende jaren nog aan terug denkt met een glimlach of waar je over vertelt met een brede lach. Genieten van kleine grootse momenten, dat is ons fundament sinds het ontstaan van WOW ROUTES.

 “Experiences with vehicles” -> Creating ”happy memories “

Daar gaat het ons echt om !  Dat is wat we onze klanten willen bieden. Locadream  creëert en bezorgt zijn klanten onvergetelijke belevingen met voertuigen.

Meer info? www.wow-routes.com