Home
Menu
Over 't bed
Openingsuren en contact
Apero hapjes
Secreto n.7
23
Goujonettes
verse tartaar
16
Oester
per stuk
3,5
Voorgerechten
Garnaalkroketten
gefruite peterselie
24
Sint-Jacobsnootjes
girolles, witloof, rodewijnazijn siroop
27
Duifje
schorseneer, jus van Amontillado en gebrande ui, gebakken boerenkool
27
Carpaccio van pompoen
gepekelde wortel, beukenzwam, veenbes, koriander
21
Hoofdgerechten
Fazant fine champagne
witloof, gepofte appel met airelles, amandelkroketjes
37,5
Hazenrug Harlekijn
witloof, gepofte appel met airelles, amandelkroketjes
39
Filet Pur
kropsla, frietjes, béarnaise of peperroom
38,5
Roggevleugel
bruine boter, kappertjes, preipuree
35
Geroosterde prei
hummus van hazelnoot en kikkererwt, Ras-el-hanout, vinaigrette van mandarijn
26
VOOR DE KLEINSTEN
Balletjes in tomatensaus
16
Desserts
Café glacé
huisgemaakt koffie-ijs
9
Crème brûlée
9
Coupe colonel
citroensorbet & vodka
9
Vanille-ijs met chocolade-espuma
10
Sabayon (2 personen)
van kriek
22
Kaasbord
samengesteld door The Cheese Rebel
15